VærkstedAP Motorcenter tilbyder den bedste service på Fyn på reparationer i eget værksted i Odense og Svendborg. Med mere end 50.000 reservedele har vi et stort lager, hvilket garantere hurtig service af din maskine eller hvis du mangler en reservedel til din maskine.

Vores dygtige servicefolk har høj teknisk viden og mange års erfaring og tilbyder professionel service og reparation af din havetraktor, plæneklipper, motorsav, buskrydder mm. Det høje faglige niveau understøttes af årlige kurser, så vores servicefolk har de bedste forudsætninger for at yde dig den bedste service.

Vores værksteder i Odense og Svend råder over den mest moderne teknik til afprøvning, test og hurtig fejlfinding. Det betyder mindre tid på værksted og mere effektivt arbejde for dig.

På de fleste tider af året kan vi tilbyde reparation eller service af din maskine på få dage. I højsæsonerne med græs eller sne, må der påregnes længere ventetid. Kontakt os eller kom ind til en af butikkerne, så rådgiver vi dig om den bedste løsning.