Odense - Fyns største forhandler af havemaskiner.
AP Motorcenter er din forhandler af maskiner indenfor have- og skov, park og anlæg. Med serviceværksteder i Odense og Svendborg og online salg servicerer AP motorcenter hele Danmark med kvalitetsprodukter og høj service.

AP Motorcenter har solgt havemaskiner til have, park og anlæg siden 1960. I over 50 år har AP Motorcenter støet som garant for salg, service og reparation af havemaskiner. Den store erfaring og høje kvalitetskrav er din sikkerhed for en handel der altid er det rigtige valg.

Som online forhandler af mærker som Stihl, Stiga, Husquarna, Texas, m.fl. tilbyder AP Motorcenter kvalitetsprodukter indenfor kategorierne Have, park og Marine. Med hurtig levering dag-til-dag kan du hurtigt komme i gang med arbejdet.

Som servicecenter servicerer og reparerer motorcentret din plæneklipper, snerydder, motorsav mm. i eget værksted i Odense og Svendborg.

Kom ind i butikkerne i Odense og Svendborg og se det komplette program af de mest solgte mærker indenfor skov, have, park og anlæg. Rådgivning og sammenligning giver dig det bedste udgangspunkt for det rigtige køb.

Hos AP Motorcenter kan du altid prøve maskinerne inden køb. Helt uden forpligtelser kan du prøve om maskinen lever op til dine behov. Med vores professionelle rådgivning undgår du fejlkøb.